Om Kagge Forlag

KJÆRE LESER! «Skal du bare lese én bok i år, bør du ta deg sammen.»

Slik lyder et av våre hjemmesnekrede slagord. Vi håper at årets nye bøker, i tillegg til tidligere utgivelser, som alle blir presentert på disse sidene, evner å vekke nysgjerrighet, øke leselysten, gi deg litterære opplevelser, og sette følelser i bevegelse. (Ok, i tillegg til å vekke kjøpelysten, da!) Her er flust å velge i.

På disse sidene kan du surfe deg gjennom alle årets bøker, som inneholder alt fra høyaktuell krim og annen skjønnlitteratur, dagsaktuelle dokumentarer, biografier, bøker om mat, fotball, helse, tegning, kreativitet, matematikk og mye mer.

Gikk du glipp av noen av fjorårets eller tidligere års utgivelser, kan du lete deg frem blant tidligere utgivelser. Ta også en titt på kategorien pocket, som rommer mange spennende nye og gamle titler!

Kagge Forlag er et mellomstort forlag, og vi har en stor drøm om å gi ut bøker av høy kvalitet som folk kan glede seg over – alene og sammen med andre. Vi håper vi er kommet nærmere målet også i år.

Gode ønsker
fra oss i Kagge Forlag

  • I 2003 kjøpte Kagge Forlag J.M. Stenersens Forlag. Dette forlaget gir ut dokumentarer, helse- og livsstilsbøker, barnebøker, kunstbøker med mer.