Mat og drikke
Kagge har et stort utvalg bøker om mat og drikke. Vi er stolte av å kunne presentere kokebøker fra noen av Norges beste kokker, bakere og vinkjennere, og bøker fra kjente og kjære fjes med en forkjærlighet for mat. I tillegg har vi en rekke bøker med mat som tema. Her finner du alt fra kokebøker og slankebøker til bøker om ølbrygging, pizza og vin.
Få bedre oppmerksomhet. Skjerp hukommelsen. Høres det forlokkende ut? Hjerneforsker og lege Ole Petter Hjelle og klinisk ernæringsfysiolog Tine Sundfør gir i Mat for hjernen en innføring i hvordan kostholdet vårt påvirker vår fantastiske hjerne, og hva det er som styrer våre matvalg. I boka får du også konkrete tips og råd om hva man bør spise, og ikke minst et vell av fristende oppskrifter på smart mat for hjernen, som gjør det mye lettere...

Kommer i salg mars 2021
Kokkejævel har tatt Norge med storm. Med fortellinger fra hverdagslivet i Alta erobret han bloggtoppen fra rosabloggerne.
Asbjørn Sandøy, som er kokkejævels egentlige navn, forteller følsomt og nært om livet selv. I denne boka byr han på fortellinger han ikke har fortalt før: om en tøff oppvekst i Vesterålen, om kokkeyrket som forandret livet hans, og om det vonde tapet av to barn. Selv om det har vært røft til tider, har Asbjørn en ...
Gjennom et måltid i Roma tar Andreas Viestad oss med på en kulinarisk reise i historien. Bli med til Roma og nyt verdenshistorien servert i en bolle med pasta.
«Velsmakende munnfuller av kulinarisk arkeologi… fornøyelig mathistorie»
Morgenbladet
Arne Brimi og Arne Hjeltnes har endeleg laga den store juleboka dei alltid har ønskt seg. I “Julehøgtid” kjem du i julestemning og får Arne Brimis eigne oppskrifter på juleklassikarane vi elskar, frå advent gjennom jula til nyttår.

"Det oser av god gammeldags julestemning når turkameratene Arne og Arne inviterer til julefest, i bunad, kokkeuniform, nynorsk språkdrakt og gnistrende bilder. Her er tradisjon kombinert med det moderne. Ribbe, pinnekjøtt og krumkaker møter tartar av rein og sjøkreps med hjemmelaget majones"