Om Kagge Forlag

Kagge Forlag er Norges femte største forlag og det største uavhengige forlaget, uten eierinteresser i bokhandel, bokklubb, strømmetjenester eller bokdistribusjon.

Gjennom flere år har Kagge vært den største utgiveren av sakprosa i Norge, men vi satser også på skjønnlitteratur både for barn og voksne. Vi har som mål å utgi bøker som vekker engasjement, kunnskapstørst og inspirasjon. På våre lister finner du en rekke kritikerroste og bestselgende bøker. Alle våre ansatte brenner for å hjelpe forfatterne våre til å skrive de beste bøkene, gi dem en lekker design og deretter få bøkene ut til så mange lesere som overhodet mulig. 

Kagge Forlag ble etablert av Erling Kagge i 1996, under navnet Familievennen. I 1999 fikk forlaget navn etter sin grunnlegger, og siden den tid har vi vokst jevnt og trutt til vi nå teller 25 ansatte. 

I 2003 ble det tradisjonsrike J.M. Stenersens Forlag en del av Kagge-familien. J.M. Stenersens forlag drives fremdeles som et uavhengig forlag, men med felles salgs- og markedsavdeling med Kagge. 

Vårt motto er: «Skal du bare lese én bok i år, bør du ta deg sammen». Vi mener at bøker er viktigere enn noen gang før. Bøker gir rom for fordypning, konsentrasjon, kunnskap, fantasi og glede på en måte som ingen andre formater kan måle seg med. Her på nettsidene våre vil du garantert finne bøker som passer for deg!

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.