Om Kagge Forlag

Gjennom flere år har Kagge Forlag vært den største utgiveren av sakprosa i Norge. Det skal vi fortsette med! Samtidig satser vi stadig mer også på skjønnlitteratur, for både barn og voksne. Vårt mål er å utgi bøker som vekker engasjement, kunnskapstørst, leseglede og inspirasjon. På Kagge Forlags liste finner du en rekke kritikerroste og bestselgende bøker. Alle våre ansatte brenner for å hjelpe forfatterne våre til å skrive de beste bøkene, finne og oversette de beste utenlandske titlene, gi alle utgivelsene en lekker design og deretter spre bøkene til så mange lesere som overhodet mulig. 

Kagge Forlag er Norges sjette største forlag og ble etablert av Erling Kagge i 1996, under navnet Familievennen. I 1999 fikk forlaget navn etter sin grunnlegger, og har vokst jevnt og trutt siden. I 2003 ble det tradisjonsrike J.M. Stenersens Forlag en del av Kagge-familien, og det drives nå som et imprint i Kagge Forlag. I 2021 ble majoritetsandelen av aksjene i Kagge Forlag kjøpt opp av danske JP/Politikens forlag.

Med 33 ansatte har vi fortsatt en størrelse som gjør det mulig at alle er engasjert i alle utgivelser. Samtidig er vi store nok til å nå ut i markedet med stor kraft. Markedsavdelingen og redaksjonen jobber tett sammen om alle bøker vi utgir, slik at vi fra første stund tenker på hvordan vi kan selge bøkene på best mulig måte. 

Bøker er viktigere enn noen gang før. Lesing gir rom for fordypning, konsentrasjon, kunnskap, fantasi og glede på en måte som ingen andre formater kan måle seg med. Enten du leser på papir, som e-bok på skjerm eller hører den som en lydbok. Vi vil at mange skal lese bøker, og gir derfor ut bøker innenfor de fleste interessefelt. Vårt motto er: «Skal du bare lese én bok i år, bør du ta deg sammen».

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.