Om J. M. Stenersens Forlag

J.M. Stenersens Forlag (JMS) ble etablert i 1892 av Johan Martin Stenersen. I 1899 utga vi praktverket Snorres kongesagaer med illustrasjoner av malerne Halfdan Egedius, Christian Krohg, Gerhard Munthe, Eilif Peterssen, Erik Werenskiold og Wilhelm Wetlesen. Denne utgaven regnes blant det ypperste av norsk bokkunst og er fremdeles i salg. I en årrekke var forlaget særlig kjent for sine praktbøker om kunst og kultur. 

Forlaget var i Stenersen-familiens eie inntil det ble kjøpt av Kagge Forlag i 2003. JMS drives som et selvstendig forlag av sjefredaktør Cathrine Sandnes, og har felles salgs- og markedsavdeling med Kagge. 

I dag utgir JMS bøker som spenner over et vidt spekter, for alle aldersgrupper. Fra strikkesensasjonen Klompelompe, via mentaltrening og selvutvikling, til historie og dokumentar. Vi utgir bøker av høy kvalitet, både litterært og visuelt, for hele bredden av lesere: Både de som leser aller mest, og de som ikke tenker på seg selv som lesere. De som leser for å få ny kunnskap om verden rundt seg, historien bak oss, og de som vil forstå seg selv bedre. De som leser for å bli inspirert til å lage noe nytt, eller stimulert til å tenke annerledes. Og, ikke minst, de som leser fordi ingenting gir større glede enn en uforglemmelig bok.

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.