Charlie Drømmevandrer

I Charlie Drømmevandrer-serien blir vi tatt med inn i en mystisk og fantasifull verden der eventyr, sagn, drømmer og virkelighet virvles sammen, og der slett ikke alt har sin naturlige forklaring. Her møter lesere mytiske ravner, hamskiftere, hekser og kvelerdemoner i en fantastisk fortelling om mot, hevn og tilgivelse. Det handler om motet til å følge sine egne drømmer.

Den første boka i denne populære serien, Fangene i Adnafjell, ble nominert til ARKs barnebokpris og var én av fem superfinalister til Bokslukerprisen.

Alle bøkene i serien

Fangene i Adnafjell

Utgitt: 2020
Innbundet
299kr 262kr Kjøp

Sølvdronningens hevn

Utgitt: 2021
Innbundet
299kr 262kr Kjøp

Død over Charlie!

Utgitt: 2022
Svein Tindberg
Innbundet
299kr 262kr Kjøp

Intervju med Svein Tindberg om serien

Video-intervju: Svein Tindberg
Video-intervju: Svein Tindberg
Svein Tindberg har latt fantasien flyte fritt i boka om drømmevandreren Charlie. Her forteller han om boka, som er nominert til Arks barnebokpris.

Om forfatteren

Svein Tindberg er skuespiller og forfatter. Han er til daglig ansatt ved Det norske teatret. Hans forestillinger Evangeliet etter Markus, Apostlenes gjerninger og Abrahams barn har gått sin seiersgang på teaterscener i hele Norge. Abrahams barn var Tindbergs debut som dramatiker. Han har senere skrevet det nye Mostraspelet I slik ei natt. Tindberg har også utgitt samlingen Bibelfortellinger for barn (2017), og samlet klassiske eventyr i samlingen Asbjørnsen & Moe: de aller beste eventyrene (2019). Charlie Drømmevandrer. Fangene i Adnafjell (2020) var hans debut som barnebokforfatter.

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.