Pappa i barnehagen

Pappa i barnehagen er en ellevill barnebokserie, laget av duoen bak Dinosaurgjengen, om alt det tullete som skjer når pappaen til Tina plutselig begynner i barnehagen. Det handler om rampestreker og viltre påfunn, barnlig trass og lekenhet – akkurat så vilt og tøysete som barn vil ha det. Her er alt snudd på hodet: De voksne oppfører seg som småbarn og barna er de som må ordne opp. Pappa i barnehagen er en hylende morsom serie som barna kommer til å elske! Bøkene kan leses i vilkårlig rekkefølge, men om du vil lese om hvorfor pappaen til Tina måtte begynne i barnehagen, er Krympekatastrofe første bok i serien.

Alle bøkene i serien

Krympekatastrofe

Utgitt: 2021
Innbundet
299kr 232kr Kjøp

Teatertrøbbel

Utgitt: 2021
Innbundet
299kr 244kr Kjøp

Bursdagsbaluba

Utgitt: 2022
Innbundet
299kr 244kr Kjøp
299kr 244kr Kjøp

Pappa i barnehagen 5. Trampolinetullball

Utgitt: 2023
Lars Mæhle, Lars Rudebjer
Innbundet
279kr Kjøp

Fargelegg motiver fra Pappa i barnehagen

Du kan laste ned fargeleggingsark med flere motiver fra Pappa i barnehagen-universet.

Om forfatteren

Lars Mæhle er kjent for sine populære barne- og ungdomsbøker. Gjennombruddet kom med boka Landet under isen, som han mottok en rekke priser for. De seneste årene har han hatt stor suksess med seriene Mysteriene i Kråkeslottet barnehage og Dinosaurgjengen, skrevet for barnehagebarn.

Lars Rudebjer har jobbet som illustratør siden 1989 og har flere titalls barnebøker bak seg. Bøkene hans er publisert i en rekke land.

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.