Verdens kuleste gjeng

Bli kjent med verdens kuleste gjeng! De er så kule at ingen har oppdaget dem ennå. Den ustoppelige Helena. Den pene, men veldig dumme Ivan. Erkenerden Alfred. Og den ultimate kjedelige fortelleren, som vi ikke kan si navnet på (hun synes nemlig selv det er det absolutt dølleste navnet i hele verden). Denne gjengen har fått sin egen serie med fem bøker skrevet av den bestselgende forfatteren Maja Lunde. Bøkene er illustrert av Tegnehanne, og det finnes også en egen tegnetipsbok i serien!

Alle bøkene i serien

Sceneskrekk

Utgitt: 2015
Maja Lunde
Pocket
199kr Kjøp

Kokkekaos

Utgitt: 2016
Pocket
199kr Kjøp

Snill, snillere, snill

Utgitt: 2016
Maja Lunde
Pocket
199kr Kjøp

Baluba på leirskolen

Utgitt: 2017
Maja Lunde
Pocket
199kr Kjøp

Tullball

Utgitt: 2018
Pocket
199kr Kjøp

Verdens kuleste tegnetriks!

Verdens kuleste tegnetriks

Utgitt: 2016
Innbundet
249kr 174kr Kjøp

Om forfatteren

Maja Lunde er en av landets mest leste forfattere av bøker for voksne så vel som for barn og ungdom. Hun tok verden med storm med sin første voksenroman Bienes historie (2015), og i 2018 kom salgssuksessen Snøsøsteren, som Lunde skrev og Lisa Aisato illustrerte. For ungdom har hun også skrevet bøkene Over grensen og Battle.

Tegnehanne heter egentlig Hanne Sigbjørnsen, og er forfatter og illustratør. Hun har gitt ut Tegnehanne-bøkene, i tillegg til Lykke til! 52 ting du dessverre må gjennom før du blir voksen, skrevet sammen med samboeren Jostein Larsen. Hun har også vært illustratør på bestselgere som Gleden med skjeden og Norges uskrevne lover.

Din handlevogn

Du har ingen produkter i handlekurven.