Et siste PS

Et siste PS

Forfatter: A.N.P.
Veil. pris: Kr 249,00
ISBN: 9788248925569
Utgitt: 2020
Heftet/Innbundet: Lydbok

Et siste PS

For tre år siden ga A.N.P. ut dagboken sin, helt uten filter, til stor jubel og forargelse. Nå har hun blitt 23 år, og livet er mer forvirrende og innviklet enn noensinne.

«Den skjelvende hånden hennes begynner nølende å taste inn de åtte sifrene som bare betyr en ting - glinsende, strålende, funklende, midlertidig lykke om tre, to ...»

I dagboken fra det siste året, har A. forelsket seg i en hun ikke liker, samtidig som en hun elsker prøver å ta livet sitt. Det er en ærlig beskrivelse av overgrep, trekanter, depresjoner, kroppspress og kroppsvæsker. Om kompleks kjærlighet, traumer og intense vennskap. Det handler om hvordan livet snur så fort at man ikke klarer å henge med. Om hvor enkelt det er å bli manipulert, hvordan ingen kan redde noen som ikke en gang vil hjelpes, og om hvordan alle menneskers historie er en uendelig lang tekst med altfor mange PS.

 

 

Sitater, anmelderlser m.m:

Sagt om Chicks O`HOi

«rått, usminket og befriende ærlig om tabubelagte og intime ting. … en hyllest til det naturlige og normale, til kvinner som tør å gå egne veier og gir faen i hva omgivelsene forventer av dem. Utgivelsen føyer seg inn i en trend hvor kvinner står frem usminket, og den surfer på Skam-bølgen ved også å dele tekstmeldinger og snapper.» Terningkast 5, VG

«Dette er boka for alle «Skam»-fans, eller tenåringsforeldre. Her skriver en norsk jente helt ærlig om hvordan det er å være ung i dag, med press om å være flink, pliktoppfyllende, tynn, pen og sexy. Hun forteller om forelskelse og kjærlighetssorg, vennskap, sex og selvmordsforsøk.» KK